FuseMail VaultSMART

Rask og sikker e-postarkivering

Kompletter e-postsikkerheten med arkivering!

Nå kan du legge e-postarkivering til WeCloud SecureSMART for å arkivere organisasjonens e-postmeldinger raskt og sikkert. Tjenesten tilbyr en effektiv og kraftig søkefunksjon som gjør det mulig å finne e-posthistorikk og arkiverte meldinger raskt og enkelt.

I dag lagrer vi mer data enn noensinne, ettersom både lovgivningen og bedriftenes retningslinjer krever det. Det er vanlig at e-post lagres i lokale backuper, men da kan det være vanskelig å søke og finne spesifikke e-postmeldinger raskt. WeCloud VaultSMART er en kostnadseffektiv, rask og sikker lagringsmetode som gir treffsikre søk uansett datamengde som lagres.

Ett grensesnitt for all e-postsikkerhet

WeCloud VaultSMART er integrert i FuseMails e-postsikkerhetsløsning. Det betyr at du har tilgang til e-postfiltrering, kontinuitet og arkivering i ett og samme webgrensesnitt. Også brukerne i organisasjonen kan gis tilgang til karantenerapporter, kontinuitet (webmail) og egne arkiverte e-postmeldinger fra ett og samme webgrensesnitt.

Trygt og sikkert

VaultSMART er brukervennlig for både administratorer, Compliance Officers og øvrige brukere. Alle meldinger arkiveres og indekseres og kan når som helst nås via en enkel og kraftig søkefunksjon.

Tilgang

Du kan selektivt aktivere tilgang til brukernes personlige arkiv. Dermed avlastes IT-avdelingen for spørsmål som en IT-administrator ellers måtte ha håndtert. Som administrator i VaultSMART kan du også deaktivere tilgang til personlig arkiv for alle eller spesifikke brukere ved behov.

Compliance Officers

Tilgang til hele e-postarkivet er begrenset til organisasjonens Compliance Officer. Denne tilgangen sikrer at e-post håndteres korrekt og i samsvar med lovgivningen og innebærer at e-postadministrasjonen kan skilles fra juridiske spørsmålsstillinger.