Global Relay E-postarkivering

Med WeClouds e-postarkivering slipper du strevsomme installeringer, maskinvareproblemer og konfigurering av programvare.

Med noen enkle standardinnstillinger i e-postsystemet ditt kan du automatisk arkivere virksomhetens e-post i et av våre datasentre rundt om i verden og få en ekstern sikkerhetskopiering og arkivering i sanntid. Samtidig kan du enkelt gjenopprette enkelte eller flere e-postmeldinger via et nettbasert kontrollpanel.


Du kan også la sluttbrukerne dine få tilgang til deres egne e-postarkiver og lynraskt søke, lese og gjenopprette e-post fra arkivet via en ekstra mappe i Outlook eller via Global Relay-tilpasset mobil-app for iOS eller Android.

WeCloud Email Archiving bygger på den verdensledende plattformen som er utviklet av Global Relay. Plattformen benyttes bl.a. av banker og andre tunge finansielle virksomheter over hele verden. En kopi av nye e-poster i e-postserveren din hentes i sanntid og sendes kryptert til våre globale datasentre, der de automatisk indekseres og sikres med en ekstra kryptering. Dessuten lages det flere sikkerhetskopier av dine krypterte data, som lagres på flere ulike servere som står på geografisk adskilte steder.